PUBLICITAT

Puyol torna nou anys després i Vives serà la gran novetat al 2014

  • L'estada es farà del 29 de juny al 12 de juliol, com sempre oberta a nens d'entre 8 i 18 anys
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Puyol, atenent a alguns dels seus fans en el Nike Camp del 2005 Foto: JORDI FITER

carles Puyol deixa el Barça i tampoc anirà amb la selecció espanyola al Mundial, per tant aquest estiu gaudirà de més temps lliure. Per això no ha dubtar a acceptar ser un dels visitants del Nike Camp Andorra 2014, al qual ja hi va assistir fa nou anys.

L'estada de la prestigiosa marca internacional començarà el pròxim 29 de juny amb el torn del bàsquet, que tindrà com a gran novetat Guillem Vives. Amb la jove promesa del Fiatc Joventut hi seran clàssics de cada any com ara Joan Carles Navarro (Barça), Sergi Llull (Reial Madrid) i Víctor Claver (Portland Trail-Blazers).

I el 6 de juliol continuarà amb el de futbol, que juntament amb Puyol tindrà com a estrelles altres il·lustres del campus andorrà amb passat o present blaugrana; és el cas del seu company de vestidor Marc Bartra, Gerard Deulofeu (cedit a l'Everton), Marc Muniesa (Stoke City), i Oriol Romeu (València).

L'estada està destinada a nens d'entre 8 i 16 anys que vulguin perfeccionar-se en un d'aquests dos esports de la mà de 50 professionals en futbol i d'uns 35 en bàsquet.

Paral·lelament, es farà l'estada Pro, oberta a joves d'entre 16 i 18. Durant una setmana, els participants tenen l'oportunitat de viure com a autèntics professionals del futbol amb dues sessions d'entrenaments diàries i dues xerrades tècniques, també diàries, per continuar-se formant en el món del futbol. Comptaran amb tècnics de prestigi en el futbol base com Sergi Domènec, entrenador amb una llarga experiència en el futbol base en equips com el FC Barcelona i el València CF i actualment a l'Eupen, de la segona divisió belga.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT