PUBLICITAT

La Policia deté un resident per pispar tabac a Pyrénées

  • El balanç de la setmana aboca cinc detencions per alcoholèmia
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'avinguda Meritxell amb els Grans Magatzems a la dreta Foto: ÀLEX LARA

La Policia va haver d'intervenir ahir als Grans Magatzems Pyrénées, en ple centre de la capital, perquè un resident de 32 anys s'enduia tabac sense pagar. Els agents van informar que es tractava d'una petita quantitat, un cartró de cigarrets, però l'home es va enfrontar amb la seguretat dels magatzems i amb els mateixos agents de Policia. Els fets es van produir a dos quarts d'una del migdia, quan el personal de seguretat de Pyrénées va controlar l'home que havia intentat sostreure tabac i la Policia va haver d'actuar perquè presentava una actitud agressiva, segons va explicar ahir el servei de premsa del Cos.

Alertada per la seguretat dels Grans Magatzems Pyrénées, la Policia va enviar una patrulla que es trobava prop de l'avinguda Meritxell i una altra de reforç a l'establiment. Els agents van detenir l'autor de l'intent de furt que seguia ahir a la tarda a les dependències de la Policia per l'intent de sostracció i per les injúries i actitud agressiva mantinguda envers les autoritats. El servei de premsa també va informar que estava a l'espera de passar a disposició judicial.

Més detencions / D'altra banda, la Policia també va detenir al llarg de la setmana passada cinc persones per conduir superant els límits d'alcoholèmia permesos. Aquestes detencions s'inclouen en les nou detencions fetes durant la setmana del 19 al 25 de maig, per la presumpta comissió de diversos delictes. Els agents van detenir cinc persones per delictes contra la seguretat del trànsit, és a dir, per conduir superant els límits d'alcoholèmia. Així, el passat dilluns es va detenir un andorrà de 30 anys, amb una taxa a la sant d'1,07 grams d'alcohol per litre. El dimecres es va detenir un resident portuguès de 46 anys, amb una taxa encara més elevada d'1,72 g/l. L'endemà, dijous, els agents van detenir un resident portuguès de 18 anys, amb una taxa de 0,88 g/l, i un andorrà de 38 anys, amb una taxa d'1,63 g/l. Finalment, dissabte passat també van detenir un resident espanyol de 31 anys, amb una taxa d'1,74 g/l, que a més havia patit un accident causant, per sort, únicament danys materials.

La setmana passada també es va detenir un resident espanyol de 20 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni per furts amb força en un centre esportiu d'Andorra la Vella. D'altra banda, el dimecres passat es va detenir un andorrà de 64 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. El mateix dia també es va detenir a Escaldes-Engordany un resident portuguès de 46 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra l'administració de justícia pel trencament d'una suspensió del permís de conduir.

Per últim, diumenge passat es va detenir un espanyol no resident de 40 anys com a presumpte autor d'injúries, amenaces i resistència greu als funcionaris de policia, després que els agents intervinguessin en una discussió banal entre amics. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT