PUBLICITAT

La Policia alerta sobre la suplantació de la web de Paypal

  • Els delinqüents intenten obtenir les credencials d'accés als comptes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge de la suplentació de la pàgina web de Paypal. Foto: POLICIA D?ANDORRA

La Policia va alertar ahir d'una estafa que s'està fent per Internet a través d'una campanya de suplantació de la pàgina web de Paypal. Aprofitant l'avís de seguretat efectuat per Ebay, que recomana canviar la contrasenya, els delinqüents han enviat correus electrònics fent-se passar per l'empresa Paypal, propietat d'Ebay, on informen sobre la consulta de l'activitat del compte de Paypal.

La Policia va indicar que el correu electrònic imita perfectament els enviats per l'empresa Paypal, però en clicar sobre l'enllaç dirigeix a l'usuari cap a una plana que els delinqüents controlen a fi d'obtenir les credencials d'accés dels comptes de Paypal de les víctimes.

En aquesta ocasió la manera de detectar-ho per part d'un usuari és observant que tot i que l'adreça sembla provenir de Paypal, mai anteriorment havia estat utilitzada per l'empresa i és [email protected].

Per aquest motiu, la Policia recomana no accedir a aquest enllaç i canviar la contrasenya d'accés al compte de Paypal, sobretot en el cas d'haver-hi accedit a través d'aquest correu electrònic o bé si es tracta de la mateixa contrasenya que es pot tenir al perfil d'Ebay.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT