PUBLICITAT

Detingut un home per falsificar DNI, targetes de la CASS i passaports

  • Andorrà de 64 anys, tenia material a casa per fer les falsificacions
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Part del material falsificat confiscat per la Policia Foto: POLICIA D'ANDORRA

La policia va informar ahir de la detenció d'un home, andorrà de 64 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra el tràfic jurídic. Segons van informar mitjançant un comunicat, el director del Departament de gestió de personal d'una empresa del Principat hauria detectat irregularitats en la documentació personal d'un dels empleats i hauria alertat la policia. Després de registrar el domicili d'aquesta persona, se li van trobar diferents documents públics del Principat i estrangers, amb alteracions en el seu contingut, i es van requisar diversos estris destinats a realitzar aquestes modificacions. El detingut va ser posat a disposició judicial.

Va ser el 15 de maig quan el cos de policia va rebre la denuncia del director del Departament de gestió de personal d'una empresa del Principat. Els membres del cos van analitzar la documentació aportada pel denunciant i van determinar que es podria tractar d'un possible delicte contra el tràfic jurídic.

Per aquest motiu, segons indica el comunicat emès per la policia, el 21 de maig es va dur a terme el registre del domicili de la persona denunciada i es va procedir a la seva detenció. A la llar de l'home s'hi van trobar documents públics del Principat i estrangers, amb alteracions en el seu contingut i estris destinats a fer aquestes modificacions.

Certificats de naixement / El presumpte autor hauria alterat certificats de naixement i llibres de família, que al seu torn hauria utilitzat i lliurat a diferents estaments oficials per obtenir altres documents públics oficials.

Entre la documentació que se li va trobar i que va ser segrestada pels serveis de policia hi ha passaports andorrans, targes sanitàries de la Caixa Andorra de Seguretat Social i permisos de conduir andorrans amb dates de naixement diferents. Igualment, se li van trobar dos passaports, dos D.N.I. i un permís de conduir espanyols, també amb diferents dates de naixement. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT