PUBLICITAT

«Força participació» a Andoflora tot i el temps

  • Els productes de la terra i els artesanals, els més demanats
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Una dona mira una de les parades d'Andoflora Foto: ÀLEX LARA

la 21a edició d'Andoflora va tancar portes ahir després d'un cap de setmana ple d'activitats. «Tenint en compte les previsions de dijous els resultats són prou bons», va afirmar la consellera de Cultura, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat de la Massana, Jael Pozo. Durant aquests tres dies es van poder mostrar tots els espectacles programats i hi va haver «força participació» als tallers i activitats culturals, va apuntar. Pozo també va destacar que en aquesta edició van tenir molt èxit els «productes de la terra» i artesanals, de manera que cada cop hi ha més interès no només per la flora i les plantes sinó per altres productes que també poden «donar el tret de sortida a la primavera».

A més de l'assistència als espectacles i tallers, la rotació del pàrquing que aquest dissabte arribava a més de 400 vehicles, fet que demostra que «malgrat el mal temps la gent ha volgut sortir i venir a veure Andoflora», va indicar Pozo.

De fet, la pluja va ser el principal condicionant més que no pas el tall de carretera entre la Massana i Ordino derivat de l'esllavissada al Lloser, va assenyalar a l'ANA la consellera. Tant dissabte com diumenge, les estones de major afluència van ser entre les 11 del matí i la una del migdia. Els establiments presents a la plaça de les Fontetes consideren la fira com «un aparador per fer-se conèixer», ja que, com va exposar la responsable de Medi Ambient i Agricultura, la xifra d'estands es manté respecte a l'any passat i es va diversificant el tipus d'oferta. En aquesta ocasió, per exemple, han tingut molt èxit els productes de la terra com olis, essències, tastos de vins i productes artesanals.

Pel que fa al concurs d'aparadors, els millors guarniments han estat els d'Immobiland, la carnisseria Àngela i la perruqueria Elegants.

En aquesta edició, i gràcies al treball fet des del Comú, als agents econòmics de la parròquia implicats, a les associacions i als grups culturals, s'ha aconseguit reduir el pressupost respecte a l'any passat. En xifres, es va passar dels 52.000 euros als 45.000. Pozo va explicar la reducció pel fet que «apliquem al peu de la lletra la filosofia que ens inculca el cònsol, que és fer més amb menys», i va reiterar que «tenim una gran sort de rebre l'ajuda i la implicació de la ciutadania, els comerciants, els veïns i les associacions culturals».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT