PUBLICITAT

La capital augmenta fins a 3.900 les places per al programa 'Viu l'estiu'

  • Hi haurà 21 activitats i el programa Mou-te tindrà dues edicions
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Infants a un casal de la capital. Foto: EL PERIÒDIC

La quarta edició del programa Viu l'estiu d'Andorra la Vella, que organitza activitats per a infants d'entre 3 i 17 anys durant els mesos de vacances escolars, ampliarà les seves places per «demanda dels usuaris». Així ho va explicar la cònsol major, Rosa Ferrer, que va destacar que «el nombre de places s'ha augmentat en 1.600», i aquest any se n'oferiran «gairebé 3.900, basant-nos en la demanda d'altres edicions i en les experiències anteriors».

Per la seva banda el conseller de Joventut, Esports i Noves Tecnologies, Marc Pons, va destacar que els nens podran inscriure's a 21 activitats, que aquest estiu s'oferiran «des del 30 de juny i fins el 5 de setembre, de manera ininterrompuda», i algun programa en concret, com el Mou-te, «passarà a tenir dues edicions en lloc d'una, com en els últims anys».

Pel que fa a les novetats, Pons va destacar la incorporació d'unes «colònies esportives a la platja, que complementaran l'oferta existent i que es faran a Torroella de Montgrí», a banda de diferents campus esportius com ara el de «pàdel, el mixt de tennis i pàdel, el de triatló o el d'activitats BMX». Pons també va dir que el nombre de monitors és «més o menys el mateix», i que es tracta «d'una setantena de places, algunes de les quals requereixen de formació específica». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT