PUBLICITAT

Estrena de Vinyes i Dabad en l'Eurocup Seat Lleó a Xest

  • Ambdós andorrans no descarten ser al davant amb els millors especialistes
EL PERIÒDIC
XEST

Periodic
Foto:

Amàlia Vinyes i Josep Maria Dabad tenen avui una autèntica prova per evaluar la seva capacitat al davant d'un volant. Els dos joves pilots andorrans debutar aquest cap de setmana en la prova que tanca el calendari de l'Eurocup Seat Lleó 2010 al circuit valencià de Xest.

La pilot de l'equip Baporo MotorSport, que després de la darrera prova del Campionat d'Espanya de Resistència és la líder indiscutible tant el a categoria D4 com en la general, aprofitarà l'ocasió per mesurar-se als especialistes europeus en un escenari en què ha competit en diverses ocasions: "Afronto la cita amb una gran il.lusió". Primer sentiment necessari per una carrera d'aquestes característiques. "S'ha d'evitar entrar en les lluites que amb tota seguretat es formaran sobretot a les primeres voltes i després aconseguir registres que em permetin estar en posicions avançades després de la sèrie d'entrenaments oficials i en les carreres", va prosseguir en una demostració d'ambició. En aquesta ocasió Amàlia no serà l'única fèmina a la pista, ja que també hi haurà la francesa, Marlene Broggi: "¿Rivalitat entre nosaltres? Doncs no, per mi serem 30 pilots a la graella de sortida", va comentar.

Dabad també vol "estar entre els més ràpids" i sobretot té clara una cosa: "acumular una experiència que pot ser molt vàlida per al futur". El corredor tricolor, a més, tornarà a competir amb l'equip amb el qual va debutar al món dels turismes: "Retrobar-me amb els companys de la passada temporada també és un fet que em motiva", va afirmar.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT