PUBLICITAT

Cerro compleix a l'Ironman de Lanzarote amb 12h 02min

  • Al Mig Ironman de Calella, Marta Gálvez acaba 5a de la seva categoria
EL PERIÒDIC
LANZAROTE / CALELLA

Periodic
Cerro, dissabte passat al sector de ciclisme de l'Iroman de Lanzarote. Foto: EL PERIÒDIC

Jordi Cerro (Club Triatló AnyósPark) ja havia disputat l'Ironamn de Lanzarote anys enrere, i sabia el que l'esperava: vent i calor. L'andorrà va finalitzar els 3.800m de natació, 180km de ciclisme i la marató a peu en 12h 02min, una marca que no era la que tenia en previsió, però que tenint en compte com de dura es va fer la carrera, la millor notícia és que va finalitzar l'Ironman més exigent d'Europa.

Cerro, que sobretot és bon nedador, va complir amb els 3.800m en l'aigua en 56 minuts. Després, en la bicicleta, el seu ritme va ser adequat però a partir del quilòmetre 150 va començar a notar el desgast. Aquest tram de bici, amb 3.000m de desnivell, el va completar en 6h 16min, però després li quedaven per davant els 42km de la marató. Al final, l'andorrà va assolir el seu repte de convertir-se, per segona vegada, en finisher d'aquesta cita internacional, amb un temps total de 12h 02min. La cursa la va guanyar el francès Romain Guillaume en 8h 47min.

MIG IRONMAN DE CALELLA / Al Maresme es va disputar el passat cap de setmana el Mig Ironman de Calella. Dels clubs andorrans, del Club Triatló Serradells Marta Gálvez va ser 5a de la seva categoria amb 5h 59min 16s, mentre que Jordi Eudal va ser 58è amb 5h 14min 29s. Manel Cerqueda, de l'AnyósPark, no va poder acabar la cursa tot i anar entre els 50 primers, per una avaria en la bici.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT