PUBLICITAT

La segona edició preveu arribar als 30 participants

  • La prova, d'aigües braves, es farà a la Cortinada i es basarà en la suma de temps de dos descensos
I. MOURE
ORDINO

Periodic
Els canoistes del Club Ordino, en una competició de l'any passat. Foto: kayak Andorra 

L'Xtrem Vall d'Ordino tornarà el cap de setmana que s'aproxima amb la segona edició. Una vegada més consistirà en una prova d'aigües braves al riu Valira del Nord, a l'altura de la Cortinada, en un recorregut d'uns 500 metres.

L'objectiu és arribar als 30 participants, una xifra que segons Francesc Sánchez, president del club i director tècnic de la Federació, seria «un èxit enorme» que superaria la vintena d'assistents l'any passat en una doble jornada que va estar marcada per la pluja.

El format de competició consistirà en què cada participant haurà d'efectuar dos descensos i segons la suma dels dos temps s'obtindrà el resultat final. El Club Canoe i Caiac d'Ordino aportarà cinc o sis corredors, entre ells Joan Josep Botellé, qui va explicar: «Els descensos estan puntuats de l'1 al 6. Perquè us feu a la idea de la dificultat del d'Andorra, és més o menys de 4,5. És tan important tenir un bon físic com escollir una bona línia però amb una aigua tan ràpida bàsicament has d'intentar sobreviure».

La gran majoria, però, seran els catalans a més d'algun aragonès i el campió de l'any passat, el canoista de Segòvia David Llorente. Dissabte es faran els entrenaments i diumenge, la competició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT