PUBLICITAT

El Balaguer, amb deutes, castigat amb derrota

  • És un rival per eludir el descens i deu diners a la plantilla i a la Federació
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Amb tota la 32a jornada disputada, l'FC Andorra queda enquadrat en la 13a posició de la taula al grup 2 de la Primera Catalana. Té, però, els mateixos punts que el Balaguer, equip que ara està en la plaça de possible descens, i dos més que Poblet, equip que marca el tall dels que perden la categoria.

Esportivament la situació és del tot delicada, ja que queden dues jornades i ni El Catllar, que és desè, té la permanència assegurada. En tot cas hi ha un club que pot ajudar al conjunt tricolor a mantenir-se pels greus problemes econòmics i institucionals que està vivint. Es tracta precisament del Balaguer, que segons informa la seva televisió local, diumenge va ser castigat per la Federació Catalana de Futbol per l'impagament de tres arbitratges amb una derrota directa per 0-3 contra el Tàrrega, sense la necessitat de què es jugués el partit (malgrat que al web de l'ens federatiu posa que va ser suspès i en la classificació tots dos tenen un partit menys).

El club de la capital de la Noguera deu un total de 1.736 euros (434 per partit) que haurà de pagar si vol jugar la pròxima jornada contra l'Almacelles. Però és que a més es deuen entre cinc i vuit mensualitats a la plantilla, que el passat 29 d'abril va emetre un comunicat demanant la dimissió de la directiva i amenaçant amb plantar-se si no ho feia (cosa que encara no s'ha produït).

L'ÚLTIM PARTIT, A AIXOVALL / A l'Andorra li afecta tot això perquè a banda de ser un rival directe en la lluita per eludir el descens, serà també l'adversari en la darrera jornada de lliga, el 31 de maig a Aixovall. Abans, però, els tricolors visiten el camp del Tàrrega, el pròxim diumenge.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT