PUBLICITAT

Purito, operat, decidirà si va al Tour segons evolucioni

  • Ángel Vicioso podria rebre l'alta mèdica al final de setmana
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Purito, en el control de firmes de l'etapa en què es va haver de retirar Foto: AFP PHOTO / LUK BENIES

Els dos integrants del Katusha i residents al Principat, Joaquim Purito Rodríguez i Ángel Vicioso, evolucionen de les seves lesions que van patir el passat 15 de maig durant l'etapa del Giro d'Itàlia que finalitzava al Montecassino. Purito va ser operat ahir del polze de la mà esquerra i, segons va informar el seu gabinet de comunicació, no es planteja el Tour de França, tot i que la decisió es prendrà en funció de com evolucioni de les lesions. Així mateix, Vicioso, que ja camina amb un caminador a l'hospital Villa Stuart de Roma, podria rebre l'alta i tornar a casa al final d'aquesta setmana per seguir amb la recuperació.

L'operació a Purito la va fer el doctor Joaquín Casañas. «Li van aplicar dos cargols i una fèrula de protecció. El divendres se li posarà una mica més lleuger i després a esperar la recuperació», va informar el seu gabinet de comunicació. «Ara mateix no està ni tan sols contemplant la possibilitat de córrer el Tour perquè, a més, té tres costelles trencades que han de curar soles», van informar aquesta mateixa font, que amb tot hi va afegir: «Només si es recupera ràpid podria arribar a plantejar-se el Tour. Els seus grans objectius de la temporada eren, a part de les clàssiques, el Giro i la Vuelta i això li ha trastocat tot».

VICIOSO, REBRÀ L'ALTA EN BREU / Vicioso, que segueix a Roma, podria sortir de l'hospital en breu. De mantenir-se la seva actual evolució, el corredor aragonès resident a Andorra, una vegada al seu domicili el ciclista del Katusha haurà de continuar la seva recuperació per obrir el més aviat possible el llarg procés de rehabilitació. Vicioso va caure el dijous passat durant la sisena etapa del Giro i va sofrir una triple fractura del fèmur dret. L'endemà va ser operat a Roma durant tres hores i mitja.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT