David Albós, 6è a la crono i 34è en ruta al Català

• En la contrarellotge, l'andorrà, amb una mitjana de 45km/h, acaba a 47s del guanyador, Josep Betalu
OLOT

L'equip andorrà que va participar a la cursa en línia, a Olot. Foto: FAC

El passat cap de setmana, Olot va acollir els Campionats de Catalunya de ciclisme en carretera. En la prova contrarellotge del dissabte, David Albós va ser el millor andorrà amb la 5a posició elit i 6a de la general, mentre que en la cursa de ruta del diumenge, de 141km, el corredor de Llorts va tornar a ser el més destacat de la FAC, amb la 34a posició.

En la crono, Albós va finalitzar a 15s del podi i a 47s del guanyador, Josep Betalu. L'andorrà va pedalar a 45km/h de mitjana. No massa al darrera, Julio Pintado va ser 10è elit a 2min 34s del vencedor, i José Frederico 13è elit a 3min 50s, en una especialitat que no és la d'ells.

Diumenge, en els 141km i 2.100m de desnivell de la cursa de ruta, Albós va ser 34è a 1min 38s del guanyador, i Pintado, amb problemes al canvi de marxes, 39è a 7min 45s. Juli Moa va ser 44è a 16min 14s, mentre que Frederico i Toni Casals van punxar gairebé d'inici i van quedar fora de cursa.