PUBLICITAT

El León torna a fallar i crea dubtes per a l'Eurocup

  • Tot i les dues segones places dels Vinyes, preocupa la fiabilitat del cotxe
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
El León que condueix Amàlia Vinyes a Europa està donant problemes Foto: FOTO ESPORT

Amàlia Vinyes és a l'Eurocup amb el Seat León Cup Racer, però el vehicle continua donant mostres de poca fiabilitat. El passat cap de setmana, al Circuit de Catalunya va tornar a fallar tot i que els germans Vinyes van assolir dues segones posicions en la prova del Campionat d'Espanya de Resistència (CER), i en la Michelin Endurance Series, respectivament. El pròxim cap de setmana, Amàlia Vinyes tindrà la segona prova de l'Eurocup al circuit austríac de Salzbugring.

Amàlia i Joan Vinyes van acabar en el podi les 2 hores del Circuit de Barcelona-Catalunya, prova vàlida per als Campionats d'Espanya de GTs i Resistència (CER) a més de les Michelin Endurance Sèries (MES). Els germans Vinyes van finalitzar la prova a la segona plaça de les classificacions de D2 del CER i MES respectivament a part d'acabar en la 8a plaça de la classificació absoluta, en la qual també s'inclouen els participants de la categoria GTs.

Malgrat els dos podis, Amàlia i Joan tenien un altre objectiu: confirmar la fiabilitat del nou Seat León Cup Racer, vehicle amb el qual Amàlia competeix a l'Eurocup, i en aquest cas el resultat va ser decebedor. El nou León va tornar a fallar, concretament a l'inici de la carrera de resistència, i això ha creat molts dubtes sobre el futur immediat de la pilot andorrana. «Hem tingut problemes amb el Seat León», va comentar Joan Vinyes, «se m'ha parat dues vegades a inici de la carrera». Després de la segona vegada, el cotxe ja va funcionar bé, però Vinyes es queixava també dels pneumàtics: «Les Michelin també ens han fet patir, són rodes que no aguanten una hora de competició. El final ha estat bé però no marxo content». En pocs dies, Àustria i Eurocup.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT