L'Enfaf es proclama campió amb un festival de gols (8-0)

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Les jugadores de l'Enfaf sènior celebren el títol a Aixovall, dissabte. Foto: FAF

L'Enfaf necessitava empatar el dissabte passat a Aixovall contra el Solsona per proclamar-se campió de la Segona Divisió Catalana femenina de futbol i ho va aconseguir amb escreix, dedicant-se un festival de gols que va acabar en 8-0.

Aquest títol no és més que el reflex de l'aclaparadora superioritat de l'equip de Joan Carles Ruiz al llarg de la temporada. En 26 partits ha aconseguit 25 victòries i només 1 derrota, el 29 de març passat a casa davant el seu màxim rival, el Vic Riuprimer. El retorn a Primera és ja un fet i es planteja com un repte per a un equip rejovenit i consolidat, en una categoria en la qual va militar fa només dos anys, però que va poder mantenir per falta d'una estructura esportiva sòlida que ara sí en té.

En un horari idèntic al del Barça-Atlético de Madrid però malgrat tot, amb públic a les graderies, l'Enfaf no va titubejar i va buscar els tres punts des de l'inici. Va trigar poc menys de 20 minuts en marcar el primer gol i a partir d'aquí va anar tot sobre rodes. Tere Morató va obrir la llauna i en la següent acció, la mateixa jugadora va marcar el segon gol de les tricolors. Després seria la pitxitxi de la categoria la que faria el tercer, Marina Fernández –33 gols en 21 partits– ,Cèlia Lara i Alba López Pipi les que van fer pujar el 5-0 amb què es va arribar al descans. La segona part va ser una festa continguda amb més gols, de Tere Morató, Maria Ruzafa i Pipi. Les campiones van aconseguir el títol de la millor manera.