L'Andorra es complica la vida en caure contra el Torreforta

• L'equip de Justo Ruiz encaixa un 1-3 i se situa en la posició de possible descens a falta de dues jornades
SANT JULIÀ DE LÒRIA

L'FC Andorra torna a veure el precipici a falta de dues jornades perquè acabi la lliga al grup 2 de la Primera Divisió Catalana. De fet s'ha situat en la plaça de possible descens –que va en funció dels ascensos i descensos d'equips catalans en categories superiors– després de que dissabte perdés a Aixovall davant el tercer classificat, el Torreforta (3-1). Acumulava així dues derrotes seguides que el fan passar d'estar allunyat a quatre punts de la zona vermella a només dos i en una posició que també pot sentenciar a la Segona Catalana. Les places de descens estan a dos punts i malgrat tot, hi ha tres equips amb els mateixos punts que els tricolors –dos d'ells amb un partit menys– i un, El Catllar, que amb dos punts més encara no té la permanència garantida.

UNA LLOsA NOMÉS COMENÇAR / A l'Andorra li va caure una llosa només començar, ja que al minut 4 va encaixar un gol en la primera ocasió del partit. Va trigar en refer-se però també és cert que superat el minut 20 i fins el descans va tenir diverses oportunitats, algunes clares, per aconseguir l'igualada. Entre la gran actuació del porter visitant i la mala punteria l'Andorra no marcava i el va acabar d'enfonsar el 0-2, al minut 56 i de penal. Poc després va caure el tercer i en el 73 el de l'honor, obra d'Ilde.