PUBLICITAT

Llovera, amb foc al cotxe, abandona a Benahavís

  • Els vehicles d'Eduard Fores i David Quijada es van aturar per ajudar a apagar les flames de l'Abarth
EL PERIÒDIC
BENAHAVÍS

Periodic
Foto:

Anant entre els millors del grup N després de les tres primeres especials, Albert Llovera i Àlex Haro no van poder continuar en la lluita en el Ral·li d'Andalusia a Benahavís per culpa d'un incendi en la part de darrera de l'Abarth Grande Punto S2000. Després del control horari, en arrencar el pilot i el copilot van olorar a cremat. Quan van mirar enrere sortia foc. Vehicles rivals com els d'Eduard Fores i David Quijada es van aturar per ajudar a apagar les flames.

«Vam passar el control horari sense problemes aparents», va assegurar Llovera, que explicava: «Quan havia transcorregut 1km, vam comentar amb l'Àlex (Haro) que l'olor a cremat que teníem dins del cotxe no era normal. Ens vam girar i vam veure foc en la part posterior del cotxe».

«Vam baixar del cotxe i l'Àlex es va posar a intentar controlar el foc amb els elements que tenia a mà», va comentar l'andorrà, que va agrair que en arribar «Eduard Fores i David Usón van baixar del seu vehicle i van ajudar a l'Àlex, a continuació Quijada i el seu copi van fer el mateix». Assumit en aquesta situació que l'abandonament era un fet, la qüestió era salvar el vehicle: «Entre tots vam aconseguir salvar bona part del cotxe».

«Segons els tècnics de l'equip PCR Sport», va dir Llovera buscant una explicació al foc, «en una primera estimació van considerar que el motiu més probable era que en l'especial es va despenjar el tub d'escapament, molt calent, i en el moment de parar en el control horari entrés en contacte amb alguna cosa que va avivar el foc».

La propera cursa del Campionat d'Espanya de ral·lis de terra es disputarà a el Bierzo, els dies 20 i 21 del proper mes de juny.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT