Cardelús acaba onzè i suma cinc punts a Le Mans

• L'andorrà, que va sortir 16è, es va veure perjudicat per la reducció de la cursa de disset a nou voltes al circuit
LE MANS

Xavi Cardelús va sumar els cinc punts corresponents a l'onzena posició de la segona cursa del FIM CEV Repsol de Moto3 que es va disputar dissabte passat al circuit francès de Le Mans com a complement del Gran Premi de França de MotoGP.

El pilot del BST -Cardelús Racing, que sortia des de la sisena fila de la graella després de classificar-se 16è als entrenaments, va millorar posicions i retallar diferències respecte a un grup gran que perseguia el líder de la prova. El fet que la cursa passés de 17 a 9 voltes després d'una caiguda multitudinària a la primera sortida, no va afavorir l'andorrà, que va veure com el final de la prova li va impedir millorar encara algun lloc. Tot i això, el resultat d'aquesta segona cita del Campionat és més que satisfactori per Cardelús: «He repetit l'onzena posició de Jerez i estic content del resultat perquè demostra que ja estem molt a prop del grup dels favorits. Crec que si la prova s'hagués disputat a les 17 voltes programades, encara hauria pogut recuperar alguna posició més, però el cert és que hem d'estar satisfets amb aquest resultat. No sortir endarrerit ha estat la clau». La tercera cursa del FIM CEV Repsol es disputarà el 8 de juny a MotorLand.