PUBLICITAT

Una sessió irregular deixa Cardelús 16è a la sortida

  • Le Mans acull la prova del CEV en què l'objectiu és ser «entre els 10 primers»
EL PERIÒDIC
LE MANS

Periodic
Cardelús, amb la KTM, sortirà avui a Le Mans per ser entre els millors. Foto: EL PERIÒDIC

Xavi Cardelús té avui el repte de lluitar per ser «entre els 10 primers» de la classificació final en una nova prova del Campionat d'Espanya de Velocitat que acull el circuit de Le Mans. L'andorrà ahir va realitzar unes sessions cronometrades irregulars, amb ritmes més lents al matí que no a la tarda, quan va assolir la 16a posició que serà des de la que sortirà avui, a partir de les 16.30h. La cursa es podrà veure pel canal Energy.

«He de reconèixer que al matí m'ha costat rodar ràpid», va confirmar el pilot del Principat, que assumia que no havia pogut ser a prop del seu millor temps que va assolir fa una setmana a aquest mateix traçat. «He estat nerviós veient que no millorava», va reconèixer Cardelús, que amb tot va millorar en les sessions de tarda. «Després de fer uns canvis a les suspensions, la tarda ha estat una altra cosa. Només pujar a la moto ja m'he adonat que podia anar més ràpid i així ha estat». El pilot estava content amb el resultat: «És bo tot i que podia haver estat millor, però el més important és que no hauré de remuntar a les primeres voltes». La importància de la sortida guanya protagonisme avui: «Si faig una bona sortida, l'objectiu ha de ser quedar entre els 10 primers classificats d'aquesta segona prova del Campionat i continuar consolidant-me en el grup de favorits de la categoria».

L'actuació del pilot del BST-Cardelús Racing va ser desigual ja que al matí no va rodar còmode i a la tarda, després d'uns canvis a les suspensions de la KTM, va millorat els registres en un segon i mig iva donar un important salt a la classificació.

L'andorrà va rodat al matí en un temps d'1min 47,081s que va registrar a l'onzena volta i ja no va ser capaç de baixar-ho, quedant-se a un segon dels temps que havia aconseguit fa 10 dies. A la tarda va fer 1min 45,6s que el situava en la 16a posició final des d'on prendrà la sortida.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT