PUBLICITAT

Dos dies sense pausa i amb títols i permanències en joc

  • Tothom pendent del VPC mentre la Copa busca finalistes i el Canut un campió
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Gálvez (Extremenya), amb el trofeu d'MVP del Canut 2013 Foto: FAF

S'olora el final de la temporada 2013-2014 i a mida que ens apropem al dia, les emocions són més fortes. Aquest cap de setmana se'ns presenta farcit, amb atenció especial en el futbol, elsala i el rugbi. El VPC pot proclamar-se campió de la Copa Pirineus a Bruguieres; mentrestant, a Andorra, la Copa Constitució busca els finalistes i el Canut, un campió.,

FUTBOL - Lusitans i Sant Julià, amb Europa de fons.

La Copa Constitució acull demà les semifinals amb el Lusitans i el Sant Julià com a favorits per classificar-se, ja que gaudeixen d'un clar avantatge aconseguit en el partit d'anada per trobar-se en la final. Tots dos busquen salvar la temporada lluitant per conquerir la tercera i última plaça europea, amb l'FC Santa Coloma ja en Champions i la UE en Europa League com a campió i subcampió de Lliga, respectivament.

Els lauredians defensen un 3-0 contra l'FC Santa Coloma (Aixovall, 16.00 hores) mentre que i els vermelhos un 4-0 davant la UE (Estadi Comunal, 12.00 h) però encara queden 90 minuts i pot passar qualsevol cosa. Si la Copa no la guanyen els dos favorits per ser a la final, la plaça europea que hi ha en joc serà per al tercer de la Lliga.

MÉS FUTBOL - L'Enfaf serà campió si venç el Solsona.

L'Enfaf afronta avui l'avantpenúltima jornada de Lliga i el segon match ball per fer-se amb el títol de campió i tornar un any després a la Primera Divisió Catalana femenina. Aquesta vegada no depèn de cap altre resultat: si venç al Solsona (Aixovall, 18.00 hores) serà campió. En tot cas si no guanya la Lliga avui tindrà dues oportunitats més: la setmana vinent a Sant Quirze de Besora o el 31 de maig a casa contra el Ripoll.

FUTBOL SALA - L'Encamp busca el doblet contra el DDS.

També demà diumenge, a les 19.30 hores als Serradells, L'FC Encamp, campió de Lliga d'una manera aclaparadora, avantatjant en 24 punts al segon classificat, el Pas de la Casa, buscarà avui el doblet en la final del Memorial Joan Canut 2014 davant el Construmosa DDS Madriu. El que guanyi rellevarà com a campió a l'Extremenya.

Un altre equip que té un títol en joc és el VPC de rugbi. L'equip que dirigeix Dídac Martínez, que romandrà un any més en la Promoció d'Honor francesa, s'enfrontarà demà en la final de la Copa Pirineus contra el Luze choise, a les 16.00 hores al complex Esportiu Rene Albus de Bruguieres. El club ha posat un bus a disposició de l'afició que sortirà a les 9,45 h. del Camp del Consell.

MÉS - Ciclisme, atletisme i més futbol i futsal.

No s'atura aquí l'activitat esportiva del cap de setmana. De fet, el CE Sant Julià de futbol sala té encara tres partits de lliga per endavant a la Tercera Divisió espanyola, tot i que es troba en terra de ningú i sense opcions de pujar ni de baixar de categoria. El conjunt de Talín Puyaltó juga avui a les 19.00 hores, a casa davant l'Alheña, al qual li falta un punt per assegurar la permanència i diumenge hi ha el Campionat d'Andorra de promoció d'atletisme a l'Estadi Comunal i durant tot el cap de setmana hi ha el Trofeu de Cases Regionals de futbol i el Català de ciclisme; David Albós, Julio Pintado i Frederico Morais faran la crono de dissabte i diumenge hi haurà en la individual Albós, Morais, Pintado, Antoni Casal, Julio Moa i Joel Ponce.

 

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT