PUBLICITAT

Purito, amb el cap posat en el Tour de França

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

«Aquest conte s'ha acabat... Gràcies a tots, de veritat, pels vostres missatges. El cap al Tour i el cor amb @angel_vicioso! Molta sort germà». Aquest és el tuit que va escriure ahir Joaquim Purito Rodríguez, després de l'accident que havia patit dijous en la sisena etapa del Giro, en la qual va caure a falta d'onze quilòmetres per a la meta i per la qual va patir la fractura d'un dit i tres costelles, a més de diverses ferides en un colze, un genoll i els malucs.

Un tuit que deixa entreveure que no renuncia a córrer la carrera més important de l'any, el Tour de França, tot i que porta un mes de desgràcies en forma de caigudes: una a l'Amstel Gold Race el 21 d'abril, una altra a la Fletxa Valona, una tercera a la Lieja-Bastogna-Lieja i la d'ahir al Giro d'Itàlia.

El líder del Team Katusha i resident al Principat té poc menys de dos mesos per recuperar-se i posar-se a punt per a la gran cursa francesa, que començarà el dissabte 5 de juliol a Leeds i acabarà el 17 del mateix mes a Saint-Étienne.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT