PUBLICITAT

El túnel dels Dos Valires acollirà una prova del Campionat d'Andorra

  • La cita serà el 19 de juliol a les 22.00h, el mateix dia de la crono Ordino-Arcalís (10.00h)
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El trànsit al túnel dels Dos Valires estarà prohibit el 19 de juliol a la nit. Foto: EDUARD COMELLAS

En la 9a edició del Campionat d'Andorra de ciclisme contrarellotge hi haurà canvis. Després de les cinc proves que es van disputar en 2013, aquest any el calendari es reduirà a tres cites, de les quals dues es disputaran el mateix dia. La previsió és fer-les el 19 de juliol, una a les 10.00h del matí entre Ordino i Arcalís, i l'altra a les 22.00h de la nit en el túnel dels Dos Valires amb un doble recorregut d'anada i tornada.

Aquestes dues proves estaran organitzades per l'Agrupació Ciclista Andorrana, mentre que la tercera, la crono de Fontaneda, serà a càrrec de l'Sprint Club d'Andorra i en principi serà al mes de setembre.

DUES VOLTES AL TÚNEL: 13km / El dissabte 19 de juliol, a les 10.00h, es disputarà la crono individual que uneix Ordino amb Arcalís i que comptarà amb 18km. Després, a la nit, a les 22.00h, el túnel del Dos Valires acollirà una crono plana de 13km.

La cursa tancarà al trànsit el dos túnels, ja que els corredors sortiran des de la part de la Massana pel carril esquerre de la boca direcció Encamp, giraran en la rotonda de la part encampadana i tornaran per l'altre túnel també pel carril de l'esquerra. En arribar a la part massanenca, tornaran direcció Encamp novament, però ara pel carril dret, per girar de nou en sortir del túnel i tornar a entrar pel carril de la dreta i arribar a la meta situada en la zona de la Massana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT