PUBLICITAT

Un fons de MoraBanc, valorat com el més rendible

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El fons Mora Iberian Equity Fund de MoraBanc, és, segons va publicar Morningstar, el més rendible a un termini curt (d'entre un i sis mesos), entre els fons que inverteixen en renda variable espanyola, amb unes rendibilitats que van del 6,3% a un mes fins al 39,1% a sis mesos.

MoraBanc va assenyalar en un comunicat que Morningstar va publicar una comparativa dels fons d'accions espanyoles més rendibles en múltiples períodes temporals, en la qual el fons de MoraBanc apareix «amb molt bones qualificacions» a totes les categories publicades.

Així, a part de ser el més destacat a curt termini, el Mora Iberian Equity Fund és el segon fons més rendible a un any i el tercer a tres anys, dins de la categoria a mitjà i llarg termini. En la comparativa per anys naturals, el fons de MoraBanc és el segon d'entre els analitzats que ha presentat una rendibilitat més alta durant el 2013, amb un 36,8%. El banc recorda que aquest fons ja havia ocupat la setena posició del rànquing a les bases de dades de Morningstar d'aquesta mateixa categoria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT