PUBLICITAT

Tel-Aviv i Alguaire més a prop

  • L'aerolínia Arkia iniciarà els vols xàrters el proper 27 de juny
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
El grup de periodistes israelians en la visita al Pirineu que va començar ahir Foto: diputació de lleida

Periodistes dels principals mitjans escrits i digitals d'Israel fan una estada pel Pirineu de Lleida en una acció organitzada per l'aerolínia Arkia –que preveu iniciar el 27 de juny vols xàrters entre Tel-Aviv i l'aeroport d'Alguaire– i la Diputació de Lleida per donar a conèixer les Terres de Lleida així com el projecte Perseguits i salvats, quatre rutes d'evasió pel Pirineu lleidatà que els refugiats jueus van utilitzar per fugir dels nazis durant la Segona Guerra Mundial i que la Diputació preveu acabar de senyalitzar al juny. Durant la seva estada a Lleida, els periodistes hebreus visitaran diferents comarques pirinenques i està previst que facin un descens en ràfting.

En el marc de les accions de promoció a l'estat d'Israel dels vols xàrter entre Tel-Aviv i Lleida que està previst que s'iniciïn al mes de juny, la Diputació de Lleida i l'aerolínia Arkia organitzen un viatge de premsa que va començar ahir amb visites a diferents indrets de les comarques del Pirineu de Lleida. La delegació està integrada per periodistes dels principals mitjans escrits i digitals d'Israel. Es tracta de Yedioth Aharonot, Globes, Haaretz, Israel Today, Laischa, Walla.co.il, Mako.co.il, Ynet.co.il i Travel News Bulatin. En representació d'aquestes capçaleres, nou professionals de la comunicació acompanyats també per la directora comercial d'Arkia, Orly Peleg, visiten les comarques de Lleida per conèixer més de prop el territori que abraça el projecte Perseguits i salvats, de recuperació de rutes i punts de fugida de l'Holocaust durant la segona Guerra Mundial que porta a terme la Diputació de Lleida. La senyalització de les rutes estarà enllestida al juny. L'itinerari de visita per les comarques del Prepirineu i el Pirineu es va iniciar ahir al Pallars Jussà i l'Alta Ribagorça, després de visitar el Congost de Mont-rebei; continuarà dimarts per la Val d'Aran i el Pallars Sobirà; dimecres està previst un descens en ràfting pel riu Noguera Pallaresa abans de visitar l'Alt Urgell i donar per tancada l'estada, la primera que la Diputació de Lleida organitza per a la premsa d'Israel.

accions publicitàries / Per donar a conèixer el territori de Lleida i les rutes Perseguits i salvats, es faran accions de publicitat en els propis canals de comunicació i màrqueting d'Arkia. La companyia disposa dels seus propis suports corporatius, com ara la revista que distribueix en els 757 vols que fa. El primer vol xàrter Tel-Aviv-Lleida està previst per al 27 de juny, segons va informar la Diputació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT