PUBLICITAT

Cap de setmana de màgia infantil a l'Andorra Kids Film Festival

  • Prop de 1.400 persones es van donar cita al concert del Club Súper 3 al Prat del Roure
  • El cartell també va incloure tallers d'animació i treballs manuals, i lectura de contes en anglès
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els joves del grup del Club Súper 3 en plena actuació, ahir a la sala d'actes del Prat del Roure, a Escaldes-Engordany Foto: ÀLEX LARA

De festivals n'hi ha molts, pensats per a tot tipus de públic i gustos musicals. Però la singularitat del que s'ha celebrat aquest darrer cap de setmana a Andorra recau en què estava exclusivament pensat als infants. Ells eren els grans protagonistes, i també els que més van gaudir amb la música, els passis de cinema, els tallers i d'altres activitats que van omplir de màgia infantil diversos racons d'Escaldes-Engordany.

Dissabte al matí el centre comercial Illa Carlemany estava ple de nens i nenes de no més de cinc anyets amb un Mic sota el braç. Pels qui no el coneguin, es tracta d'un nino de llana que descobreix amb molta sorpresa el món que té al voltant. Està creat per dos joves catalans per al programa infantil Club Super 3, els quals precisament dissabte van fer acte de presència a la sala responent dubtes i consultes sobre el procés de creació.

Poques coses necessita el Mic per fer les delícies dels nens. Els deixa embobats. Molts d'ells era la primera vegada que anaven al cinema, que descobrien el soroll cruixent de les crispetes, les butaques amples... Però va ser tancar les llums i boques obertes de sorpresa, braços assenyalant la pantalla i intents de cantar les cançons. Els pares, mentrestant, intentaven captar el moment amb els seus telèfons mòbils. Hi va haver cinema tot el dissabte al matí i també diumenge. El cap de setmana vinent, per als qui s'ho van perdre, tornarà a haver-hi sessió de cine infantil matinal. I és que aquest festival s'allarga fins al proper 18 de maig.

A les tardes del cap de setmana, també al centre comercial, els menuts es van distreure amb tallers d'animació, de treballs manuals (com un de confecció i decoració de màscares) i fins i tot de lectura de contes en anglès. L'altra gran plat fort d'aquest cap de setmana de protagonisme infantil va ser ahir a les 11.30 hores. La sala Prat del Roure presentava un aspecte una mica diferent al de la sessió del Mic. El Concert del SP3, Superaventura, agrada a infants ja una miqueta més grans. De fet els seus cantants superen la dècada d'edat. De tot el concert, possiblement la cançó Uh! Oh! No tinc por! va ser el moment estrella, ja que és la cançó preferida d'aquest grup.

En resum, un cap de setmana ple d'activitats pensades per als més petits de la casa organitzat per Studio Eventia. Una primera edició que, tenint en compte com s'ha desenvolupat (sessions de cinema plenes, entrades esgotades pel concert del Club Super 3), s'està guanyant pel seu propi pes que l'any vinent es pugui tornar a celebrar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT