PUBLICITAT

Carchat guanya en el grup N i Vinyes en 2RM en Sierra Morena

  • El de Mitsubishi és 5è en scratx i el de Suzuki 6è, en una cursa on mana Sergio Vallejo (Porsche)
EL PERIÒDIC
CÒRDOVA

Periodic
Joan Vinyes, dins de l'habitacle del Swift, amb Jordi Mercader al costat Foto: FOTO ESPORT

Bons resultats per als pilots andorrans que disputaven la segona prova del Campionat d'Espanya de Ral·lis d'Asfalt (CERA), en la cita de Sierra Morena. Joan Carchat, amb el Mitsubishi Lancer Evo X de l'equip ACSM-Banco Madrid, guanyava en el grup N assolint a més la 5a posició scratx, mentre que Joan Vinyes (Suzuki Swift S1600) s'imposava en la categoria de 2 Rodes Motrius i era 6è en scratx.

«Tornem de Còrdova molt contents pel resultat», va dir ahir el jove Carchat, que necessitava aquests punts per poder seguir lluitant pel títol espanyol en el grup N. «He gaudit moltíssim conduint i m'he sentit molt a gust amb el Mitsubishi. El comportament del cotxe va ser magnífic, i tots hem respost a la perfecció». Segons el pilot ordinenc, «ha estat el ral·li perfecte, encara que la calor ens hagi fet sofrir més de l'esperat». Carchat i el seu copilot, Claudi Leites van acabar a 4min 30,1s del guanyador scratx, l'espanyol Sergio Vallejo amb el Porsche 997 GT3).

Per la seva part, Joan Vinyes va ser 6è scratx a 4min 57,4s dels germans Vallejo, i guanyador en 2RM: «El Sierra Morena és una prova difícil i en la qual no havíem competit en les últimes temporades, així doncs el resultat cal catalogar-ho de molt bo». Vinyes es mostrava satisfet perquè es començava a complir l'objectiu de la temporada: «El triomf en la categoria és per a nosaltres l'objectiu de la present temporada i començar amb un triomf sempre és un estímul per seguir treballant de cara als següents compromisos». L'andorrà es va imposar en 2RM amb un temps total d'1h 56min 28s, superant la parella Antxustegui-Iglesias (Swift) en 1min 23,1s, i Cima-Noriega (Seat León Supercopa) en 2min 56s.

La propera cita del Campionat d'Espanya de Ral·lis d'asfalt es disputarà en terres gallegues, en un escenari que potser serà diferent al cordovès, sense tanta calor i amb aigua. La terna de proves que es disputaran en aquesta comunitat s'iniciarà a Vigo: serà una nova edició del Ral·li Rias Baixas que es correrà els dies 31 de maig i 1 de juny, amb les instal·lacions del IFEVI com a nucli central de la competició, i amb la presència tant de Vinyes com de Carchat, que sap que ha de seguir sumant si vol ser dels favorits a vèncer en la categoria del grup N.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT