PUBLICITAT

L'FC Andorra nota les carències fora de casa i cau 4-0 a Amposta

EL PERIÒDIC
AMPOSTA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

L'FC Andorra va tornar a patir les carències de tota la temporada fora de casa, i va caure 4-0 a Amposta en un duel que, sumant, podia haver estar un pas de gegant dels tricolors per mantenir la categoria. Ara, en una setmana el Torreforta, que es juga la segona plaça de la Primera Catalana, visitarà Aixovall, i l'equip de Justo Ruiz haurà de tornar a recuperar a casa el que perd a fora.

Sense un davanter centre com cal, l'FC Andorra ahir va desaprofitar els primers 20 minuts del partit –«els millors de la temporada fora de casa sense cap mena de dubte», va dir ahir el tècnic Justo Ruiz– sense poder marcar davant d'un Amposta que no va provar ni posar a prova Germán.

Però precisament, en la primera ocasió que els catalans van tenir, Soriano posava l'1-0. Era el minut 23, i a partir d'aquest instant tot va anar canviant, i a pitjor, quan en el 35 Becerra aprofitava una sortida en fals del porter tricolor, que posava el 2-0. El 3-0, en el 38, obra de Bel, arribava gràcies a una falta treta ràpidament per l'Amposta, que va agafar desprevingut els tricolors. En la segona part, l'expulsió de Germán en el 60 i el 4-0 de Calsina posaven la cirereta del pastís a una tarda per oblidar. Ara, a patir a Aixovall dissabte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT