PUBLICITAT

La Transvulcania, entrenament per als Casal de cara a Zegama

  • El veterà Ferran Teixidó va ser 6è a la prova Vertical de la Copa del Món i es referma en l'elit mundial
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Teixidó, a l'esquerra, davant de Marc Casal i Òscar Casal, el dia de la presentació de l'equip de la FAM Foto:TONY LARA

Moltes són les curses i competicions amb presència andorrana en un cap de setmana en què el territori espanyol acull el gruix d'elles. Canàries, Còrdova, Catalunya són els llocs on hi són els nostres esportistes.

CURSES DE MUNTANYA

Després de la Vertical, l’Ultra Marató

Dijous es va disputar la Vertical de la Transvulcania, puntuable per a la Copa del Món d’aquesta especialitat, i aquí Ferran Teixidó va tornar a demostrar que és en l’elit mundial amb la 6a posició en una cursa en què un dels favorits, Kilian Jornet, va ser tercer. La resta dels representants de la FAM, Òscar Casal i Marc Casal, van ser 11è i 16è, respectivament, esperant la cita d’avui, l’Ultra Marató (73,3km), que correran només els germans Casal per preparar la primera gran cita de la Copa del Món: Zegama, en dues setmanes.

RAL·LI

Carchat i Vinyes, els tricolors a Còrdova

El Ral·li de Sierra Morena (Còrdova) del Campionat d’Espanya d’Asfalt va viure ahir la llarga jornada administrativa i de reconeixement del traçat, i avui des de les 7.00h començarà la cursa amb doble representació andorrana. Joan Carchat amb el Mitsubishi Lancer Evo X, i Joan Vinyes amb el Suzuki Swift S1600.

FUTBOL

L’FC Andorra busca fer un pas de gegant

Puntuar demà diumenge a partir de les 17.00h al camp de l’Amposta suposaria pensar que l’FC Andorra haurà gairebé segellat la seva permanència en la Primera Catalana. El rival, per contra, serà complicat perquè els catalans són a la part baixa, amb quatre punts menys que els andorrans.

 

BTT

Adrià Urcelay, a la Copa Catalana

Adrià Urcelay competeix aquest cap de setmana a Vall de Lord per participar a la prova de la Copa Catalana Internacional de btt. El jove corredors de la FAC Vallnord Motorcard correrà avui una contrarrelotge individual, mentre que la cita de demà diumenge serà la prova de cross-country de btt.

 

FUTBOL SALA

El CE Sant Julià visita el Tecnovit Alforja

El CE Sant Julià continua mirant més a la part alta de la classificació de la Tercera Nacional que no pas a la baixa. Ocupa el 7è lloc amb 38 punts, i avui té una nova ocasió per sumar els tres punts en el seu desplaçament a la pista del Tecnovit Alforja, que és penúltim amb només quatre triomfs i set empats.

 

FUTBOL 

Semifinals de la Copa Constitució

Una vegada acabada la Lliga amb l’FC Santa Coloma com a campió, ara arriba el torn per a la Copa Constitució, competició que donarà la plaça europea que manca per cobrir. Els partits d’anada de les semifinals enfrontaran, per una part, un necessitat Lusitans contra l’UE Santa Coloma, diumenge a les 16.00 al camp d’Aixovall, i per l’altra, l’UE Sant Julià contra el campió de Lliga, l’FC Santa Coloma, a les 12.00h a l’Estadi Comunal.

 

BÀSQUET

El River B visita el Lluisos de Gràcia

El River sènior B és avui davant d’una nova ocasió de mantenir-se al capdavant de la classificació de la Copa Catalunya. Els homes de David Eudal s’enfronten a domicili al Lluisos de Gràcia, que ocupen la 9a posició amb 15 victòries, per les 23 que en sumen els andorrans, que tenen assegurar el play-off d’ascens a EBA.

 

CICLISME

Arrenca a Sant Julià el Nacional Infantil

El Campionat d’Andorra de ciclisme Infantil (de 4 a 14 anys) tindrà sis proves: dues de carretera, dues de btt i una de bicitrial. La primera és demà, de carretera, a Sant Julià. Els horaris d’inscripcions són a la plaça Laurèdia de 10.00h a 11.00h. A les 11.15h serà la primera sortida.

 

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT