PUBLICITAT

Les exigències de l'FFR obliguen a recaptar diners

  • La FAR i el VPC organitzen un sopar de gala per unir «la família del rugbi»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els representants de la Federació i el VPC Andorra, ahir al Casal Foto: ÀLEX LARA

El canvi que preveu la Federació Francesa de Rugbi (FFR) per la pròxima temporada obliga als clubs a augmentar la seva despesa en els equips de la base. Si fins ara s'organitzaven tornejos, ara hi ha hagut un canvi de categories per edat i a més s'hi faran lligues, amb la qual cosa «la despesa serà molt més alta», segons va manifestar ahir el president de la Federació Andorrana (FAR), Xavier Vilasetrú. Així, el rugbi andorrà, és a dir la FAR i el VPC Andorra, han decidit unir-se per recaptar fons organitzant per al pròxim 30 de maig un sopar de gala.

La iniciativa comptarà amb «sorpreses» que no es van voler concretar ahir durant la presentació, tot i que sí que es va avançar que hi haurà un jugador retirat d'un equip de la Primera Divisió francesa i internacional amb França. «L'objectiu és aplegar a cinc generacions del rugbi andorrà», va assegurar Vilasetrú. La intenció és arribar a les 320 persones al sopar a la sala polivalent del Complex d'Encamp. El cost serà de 40 euros per persona, dels quals 20 seran per sufragar l'escola de rugbi. Les entrades es poden adquirir a través del web de MoraBanc.

ESCOLÀ: «COMENÇARÀ UNA NOVA ETAPA» / Pep Escolà, president del VPC, va assegurar ahir que la iniciativa del sopar de gala s'emmarca dins de la campanya del rugbi per tal d'augmentar la presència de públic la temporada vinent en el nou Estadi Nacional. Escolà va insistir en què en la nova temporada «començarà una nova etapa del rugbi andorrà».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT