Aracil guanya en dones en l'Avalanche Cup de Lyon

LYON

El cap de setmana passat els riders de l'equip de descens de la FAC Vallnord-Motorcard, Blanca Aracil i Guillem Casal, van prendre part a l'Avalanche Cup Lyon Fouviere 2014, obtenint excel·lents resultats que mostren la seva progressió des que es troben en mans de Cèdric Gracia que també va prendre part a la competició finalitzant en la 6a posició final. Aracil va guanyar en dones, mentre que Casal va ser 52è.

Blanca Aracil va ser primera en fèmines i la 181è scratx amb un temps de 1min 39,123s. Tot i competir en categoria cadet, la corredora de la federació va acabar per davant de totes les seves contrincants.

Per la seva banda, Guillem Casal va finalitzar 52è amb un temps de 1min 24,024s i a només 9,574s del vencedor, Quentin Derbier, i a només 6,791s de Cèdric Gracia, que va finalitzar 6è amb un temps de 1min 17,223s, a 2.783s de Derbier.

La pròxima competició en què els corredors de la secció de descens de la FAC Vallnord-Motorcard prendran part serà el 31 de maig i 1 de juny al Campionat de Catalunya que se celebrarà a la localitat d'Avià.