PUBLICITAT

La FAE creu que Jordan «té el nivell per ser a les finals de la WC»

  • La Federació, satisfeta amb el rendiment del rider i sobretot d'Aguareles
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Scotty Jordan. Foto: TONY LARA

«Scotty (Jordan) necessita fer una bona pretemporada i preparar les noves figures. Això li ha faltat durant les últimes dues o tres temporades, per arribar a l'hivern al desembre al seu millor nivell», va dir ahir el tècnic de freestyle de la FAE, Guy Diaz, que va afirmar que el rider andorrà «té l'estil i el nivell per arribar a les finals en una Copa del Món», on aquesta temporada no ha pogut classificar-se.

«La progressió que ha fet el freestyle en els últims tres anys ha estat molt gran», va comentar Diaz, «i llavors és important que Scotty renovi figures, cosa que ha estat complicat, i esperem que tingui una ronda més tècnica» en les cites de la pròxima temporada. Diaz va afirmar que la intenció era que al principi de la temporada el rider recuperés bé de la lesió i després fer front a les tres Copes del Món, dos a Estats Units i una a Suïssa. «Scotty fa 55, 55 i 53. A aquestes Copes del Món hi havia 100 corredors molt bons. L'objectiu era fer punts i els 30 per als Jocs, però era molt complicat».

La cara de tot això ha estat l'evolució del jove Carlitos Aguareles Loan, que ha tingut ocasió de ser a la Copa del Món de Silvaplana (25è), i a la Copa d'Europa (6è), a més de als Mundials júnior on va millorar de la 30a a la 27a posició d'aquest any. «Carlitos ja ha estat capaç d'entrenar en estructures com Scotty, pot saltar fins a 25 metres sense cap problema», va manifestar Diaz. En tot cas, no s'esperen nous valors en els pròxims dos anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT