PUBLICITAT

Lima: «Si sumem a Amposta serem a prop»

  • El capità creu que lluny d'Aixovall els ha faltat «un davanter centre pur»
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Lima situa la defensa andorrana durant un matx d'aquesta temporada Foto: FACEBOOK

Resten quatre jornades per acabar la lliga a la Primera Catalana (grup 2), on l'FC Andorra lluita per mantenir la categoria. És dels equips que millor ho té, però encara no està tancada, així que no només no es dóna res per fet, sinó que el pròxim matx a Amposta, que és en zona de perill, és clau. «Si sumem a Amposta serem a prop de la salvació», va dir ahir el capità de l'equip, Ildefons Lima, que creu que un dels problemes de l'equip aquesta temporada han estat els duels fora d'Andorra, i sobretot la manca d'un «davanter centre pur que aguanti la pilota».

Després del 3-1 assolit el cap de setmana a Aixovall contra el Torredembarra, l'FC Andorra és 10è a la classificació de la Primera Catalana, però mira cap avall perquè tot és molt ajustat. Suma 38 punts, mentre que equips que veuen perillar la seva continuïtat en la categoria, com l'Amposta, en té 34. Amb quatre jornades per disputar, una errada pot ser decisiva. Precisament per això, Lima considera que el desplaçament del pròxim cap de setmana a Amposta és importantíssim: «L'Amposta ha de guanyar sí o sí, s'ho juguen tot, però nosaltres hem de sortir molt seriosos perquè no perdre ens deixaria molt a prop de mantenir-nos».

El problema que veu Lima en aquesta temporada ha estat la manca d'un davanter centre. «Sobretot fora de casa no tenim un referent. A casa o suplim com podem, però a fora necessitem un jugador que aguanti la pilota». Tot és per les circumstàncies que han envoltat l'equip, que no ha tingut ni pretemporada després d'un estiu convuls, i que ha acabat format per jugadors que han hagut de confiar en una nova directiva que agafava el club, en crisi absoluta i perill de desaparició.

«Volem agrair el president l'esforç que ha fet», va assegurar ahir el capità. «Seria un orgull per nosaltres salvar l'equip, perquè a principi de temporada no ens podíem imaginar que seríem on ara, amb opcions de salvar la categoria».

Els pròxims rivals de l'FC Andorra seran l'Amposta en la jornada 31, després rebre a Aixovall en la 32 el Torreforta, que és tercer a la lliga, per viatjar en la 33 a Tàrrega, que és el quart en la classificació i no es juga res, i rebre en la definitiva 34a jornada el Balaguer, que és 12è.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT