PUBLICITAT

La Seu acull demà la final de bàsquet d'escoles de Lleida

  • L'esdeveniment aportarà l'estada de prop de 4.000 persones a la ciutat
EL PERIÒDIC
la seu d?urgell

El Palau d'Esports i la zona esportiva municipal de la Seu d'Urgell seran, demà diumenge, 4 de maig, l'escenari de la Trobada Final d'Escoles de Bàsquet de la Representació Territorial de Lleida de la FCBQ que posa punt i final al seguit de trobades en diferents ciutats de la demarcació. La ciutat acollirà 86 equips de 22 clubs que participen en la trobada. En total més de 1.000 jugadors i jugadores, repartits en quatre categories en funció de l'edat. Les categories que participaran en la trobada són els Babys (nens i nens de P5 anys) amb 13 equips, l'Escola (nens i nenes de 1r i 2n de primària) amb 23 equips, els Preminis (nens i nenes de 3r i 4t de primària) amb 35 equips, i els Minis (nens i nenes de 5è i 6è de primària) amb 15 equips. Els partits començaran a les nou del matí i s'allargaran fins a les tres de la tarda i es duran a terme en les 13 pistes que es muntaran als pavellons municipals per a aquesta jornada.

Cal destacar que es tracta d'una trobada no competitiva que busca potenciar la participació i la formació dels jugadors. Per aquest motiu, els partits es jugaran sense marcador, amb vuit períodes de cinc minuts i amb equips de quatre jugadors, cosa que afavoreix la participació de tota la canalla.

A banda de la part esportiva, l'organització de la Trobada ha preparat altres zones amb activitats lúdiques per a tots els participants. En el Palau d'Esports hi haurà una sala on poder jugar amb consoles Wii i un espai on participar en el concurs de dibuix d'on ha de sortir el cartell de la trobada de l'any que ve. També hi haurà un espai davant del Palau Municipal amb proves d'habilitat i equilibris per a tots els participants. L'oferta lúdica es completarà amb tres inflables repartits per la zona esportiva i una pista de bàsquet al carrer oberta a tothom.

4.000 persones a la ciutat / Amb motiu de la Trobada, l'organització preveu que visitin la ciutat al voltant de 4.000 persones i uns 600 vehicles. Per aquest motiu, durant el matí de diumenge, es tancarà al trànsit de vehicles al tram del Camí Ral de Cerdanya annexe al Palau d'Esports i la zona esportiva i s'habilitaran zones d'aparcament especials a Dr. Peiró i a l'aparcament del Cementiri. La Trobada d'Escoles de Bàsquet s'inclou en el calendari d'actes commemoratius de la Seu d'Urgell Ciutat del Bàsquet Català 2014 que s'estan duent a terme a la ciutat, segons va informar l'ajuntament. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT