PUBLICITAT

Ambient, música, compres i sortejos a la segona Nit Vivand

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

La segona Nit Vivand apunta a èxit. Ja des d'ahir al matí l'avinguda Carlemany per a vianants es va omplir de visitants, que aprofitaven l'activitat comercial a al mateix carrer que proposaven algunes de les botigues. Així, van poder pentinar-se, pintar-se les ungles, gaudir d'una aparadors que cobraven vida i presenciar desfilades de models per presentar propostes de moda de la temporada.

Tot aquest ambient festiu va anar acompanyat de música i de colors, els que per exemple donaven els globus del centre comercial illa Carlemany, amb vals de compra al seu interior. Aquesta va ser, de fet, una de les traques finals de la nit Vivand, ja que una pluja de globus va enlairar-se pels volts de les 12 de la nit sota la presència de molta gent pendent d'endur-se alguns dels regals.

Mentrestant a l'exterior, a banda de totes les botigues obertes fins les 12 de la nit, hi va haver actuacions musicals i de dansa, i la gent es va divertir amb els photocalls.

El Comú confia superar les 24.000 persones que es van registrar a les 9 de la nit de la primera edició d'aquest esdeveniment, la primera nit, la tardor passada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT