PUBLICITAT

L'Aesco premiarà cada any la tasca d'un exconseller general

  • L'homenatge es durà a terme al novembre durant una trobada
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de l'assemblea general de l'Aesco, ahir al matí Foto: TONY LARA

L'Associació d'Exsíndics i Exconsellers Generals d'Andorra (AESCO) crearà un guardó per tal de reconèixer, cada any, la feina feta i la trajectòria d'un exconseller general. Així es va aprovar en la tretzena assemblea general de l'entitat, celebrada ahir a Andorra la Vella. El seu president, Josep Marsal, va explicar que aquest homenatge es durà a terme el mes de novembre, durant una trobada que fa cada any l'entitat.

Tal com va explicar el seu president, Josep Marsal, l'entitat establirà «un barem, on s'atribuiran punts en funció de diversos factors, com ara l'edat, el nombre de mandats que va efectuar o les activitats que va dur a terme». D'aquesta manera, cada any es reconeixerà la tasca feta per un exconseller general, que rebrà una medalla i una inscripció al llibre d'or de l'entitat.

Marsal va afegir que la selecció es farà de forma «transparent, imparcial i objectiva», i serà la junta directiva de l'entitat qui decidirà el nom del guardonat, tot seguint els criteris establerts. El premi s'entregarà cada any, el mes de novembre, amb motiu d'una trobada que realitza tradicionalment l'entitat. De moment, encara no se sap el nom de cap candidat, ja que abans l'associació ha d'establir tot el sistema de valoracions, informa l'ANA.

Abans de començar l'assemblea general, els seus membres van fer un minut de silenci en memòria de l'exconseller general i exsoci de l'entitat, Antoni Calvó, mort fa uns mesos. La trobada va acabar amb un dinar, que va comptar amb la presència del síndic general, Vicenç Mateu, i de la ministra d'Educació, Rose Suñé.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT