PUBLICITAT

Una punxada allunya Llovera, que acaba 7è, dels llocs de privilegi

  • El pilot finalitza amb bones sensacions de pilotatge i resposta del seu Abarth Grande Punto
EL PERIÒDIC
A CORUNYA

Periodic
Llovera, en un tram en què s'aixecava pols a unes pistes molt dures Foto: FOTO ESPORT

Albert Llovera i Àlex Haro (Abarth Grande Punto S2000, de PCR Sport) van acabar el primer Ral·li Concello de Curtis (segona prova puntuable per al Campionat d'Espanya de Terra) amb bones sensacions malgrat la 7a posició en la classificació final del Grup N. Una punxada els va allunyar de les posicions de privilegi. «La prova ha estat molt dura i hem lluitat fins al final per estar entre els millors», va dir Llovera. «La punxada ens ha fet perdre un parell de posicions però estem molt contents de com s'ha desenvolupat el ral·li», hi va afegir.

Els guanyadors de la prova gallega va ser l'equip format per Amador Vidal-Francisco Lema (VW Polo), que en la seva tornada fugaç a la competició van demostrar que segueixen sent competitius. En la classificació absoluta la segona i tercera plaça van ser per als primers triomfadors del Grup N, Solans-Ibañez i A.Villanueva-Sánchez.

Es preveia un traçat dur i les previsions es van complir. Van ser nombrosos els abandons (Xevi Pons, Benito Guerra o Nani Roma). En les primeres especials, Llovera va estar en posicions de podi del Grup N i marcant registres que el situaven entre els deu millors de l'absoluta. «Ens va faltar una mica de ritme en la primera especial, però a partir d'aquest instant els cronos van millorar», assegurava l'andorrà. Villanueva i Solans es van destacar des de l'inici, però la tercera posició semblava accessible: «Fins arribar a l'especial C1 semblava possible, però en l'últim quilòmetre d'aquesta especial vam tenir un problema de frens i això ens va fer perdre uns segons difícils de recuperar». La igualtat era total i qualsevol podia guanyar o perdre posicions amb la menor distracció: «Quan faltaven tres especials, quatre equips estàvem separats per només 2s», explicava Llovera, «lluitàvem per la 5a plaça del Grup N». Però a la penúltima especial, una punxada va deixar l'andorrà sense opcions de seguir defensant la posició. «Vam perdre un parell de llocs però vam poder continuar fins al final».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT