PUBLICITAT

Guy Diaz obre la temporada amb la 15a posició al Català

  • Adrià Urcelay és 10è en la categoria sub-23, a 34min 48s del guanyador
EL PERIÒDIC
VILANOVA D'ESCORMALBOU

Periodic
Foto:

Vilanova d'Escornalbou va acollir el passat cap de setmana el Campionat de Catalunya de bicicleta tot terreny, que significava l'inici de la temporada d'aquesta especialitat per als corredors de la Federació Andorrana de Ciclisme. Guy Diaz debutava aquest 2014 acabant en la 15a posició en la categoria elit, mentre que Adrià Urcelay, en sub-23, arribava a meta 10è.

L'equip de la secció de btt de la FAC-VallnordMotocard va estrenar la temporada de btt en el Català de l'especialitat. Exigent prova a Vilanova d'Escornalbou (Reus), on Guy Diaz assolia la 15a posició a 15min 43s del guanyador en elit, el català Ismael Ventura. Pel que fa a Adrià Urcelay, l'andorrà competia en sub-23, sent 10è a 34min 48s del guanyador.

La intenció de la FAC és que els seus corredors sumen rodatge en competició de cara a la important cita dels Campionats del Món que acollirà La Massana Vallnord en 2015. La FAC busca que la disciplina de cross-country competeixi el màxim possible, així com la de descens, que és a les ordres del biker resident, Cédric Gracia, i que està formada per Blanca Aracil, Àlex Vázquez i Guillem Casal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT