Clara derrota del FC Andorra a casa del Martinenc (5-2)

• L'internacional Marc Vales debuta amb gol amb la samarreta tricolor
BARCELONA

El duel d'ahir al migdia a Barcelona era dels difícils, perquè el Martinenc és el líder de la Primera Catalana (grup 2) amb només quatre derrotes en tota la temporada. Els catalans van dominar el marcador en tot moment, sense que el FC Andorra tingués opcions de poder capgirar un matx en què va debutar l'internacional Marc Vales i ho va fer amb gol, el primer dels dos visitants (5-2).

El FC Andorra va aguantar la primera part sense gols, però el cop dur va arribar en el minut 56 quan Raúl Cortezón va avançar el Martinenc. Quatre minuts més tard, en el 60, Juan Estévez va aconseguir batre novament German, mentre que el 3-0 arribava en el 69, obra novament d'Estévez.

En aquest punt el matx es posava molt complicat per als interessos de l'equip de Justo Ruiz, que amb tot va creure respirar amb el 3-1, obra de Vales en el 72. Però Dani Acosta, en el 76, va fer el 4-1, i la diana de Peppe en el 84 era només una petita alegria (4-2). En el 86, Estévez completava el seu hat-trick particular amb el 5-2.