PUBLICITAT

L'Àrea de Lectura Pública i l'ENA presenten el recital '7 poetes'

  • A l'inici de la vetllada es farà el lliurament de premis de poesia
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'Àrea de Lectura Pública i Biblioteques amb la col·laboració de l'Escena Nacional d'Andorra (ENA) produeix el recital poètic 7 Poetes que tindrà lloc el 28 d'abril a les 20 hores al Teatre Comunal d'Andorra la Vella. Tal com va informar ahir el Govern en un comunicat, 7 Poetes és un viatge per la poesia de Rafael Tamarit, Miquel Martí i Pol, Jacint Verdaguer, Joan Vinyoli, Joan Salvat-Papasseit, Agustí Bartra i Joan Margarit.

Tots ells són poetes que van passar per Andorra i que van escriure sobre el Principat a través de les sensacions i percepcions que hi experimentaven. Així l'espectacle ofereix la possibilitat de descobrir set universos de paraules i poesia que transporten l'espectador als paisatges i a la gent de set Andorres també diferents.

L'espectacle combina la lectura dels poemes amb una coreografia simple i aèria, però molt efectiva. Irina Robles dirigeix la poetessa urgellenca, Teresa Colom que recitarà els poemes i l'acròbata Meritxell Rabassa que evolucionarà a l'escenari fent diverses figures amb teles.

CONCURS DE POESIA /A l'inici de la vetllada es farà el lliurament de premis del 17è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol. El jurat d'aquesta edició estava integrat per Eva Arasa, Elena Aranda i Manel Gibert. En aquesta edició s'hi van presentar 10 poemes i 8 reculls. El concurs està dotat amb un premi de 200 euros en la categoria poema i de 1.000 euros en la categoria recull. També proposa la possibilitat d'atorgar accèssits consistents en un lot de llibres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT