PUBLICITAT

Progressa adequadament

  • Aixàs presenta a Martí la feina de recerca de recursos privats en què treballa el club
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
D'esquerra a dreta, Gorka Aixàs, Toni Martí i Pere Aixàs, ahir abans de la reunió a la seu del Govern Foto: ANA / A. R.

Hi havia moltes expectatives posades en la reunió d'ahir a la seu del Govern entre els representants del BC River Andorra MoraBanc i el Cap de Govern, Toni Martí. Però la feina va a ritme pausat, possiblement al que ha d'anar tenint en compte que en joc hi ha un bon grapat de milions d'euros. El cara a cara, matinal, a les 10.00 hores, va servir per posar sobre la taula la feina que, fins ara, està duent a terme l'entitat de cara a recopilar el capital privat suficient per arribar almenys al 50% que demana l'Executiu per fer front a un total, en euros, de 7,5 quilos.

«La reunió ha servit per veure com podem fer-ho per tirar endavant el projecte», va manifestar ahir Aixàs, que no va concretar si havia aportat xifres, número de patrocinadors, quantitats perfilades o fins i tot de quin tant per cent privat disposava el club per la idea de ser a l'ACB la pròxima temporada. Poques paraules més per acabar d'enllestir una conversa que ningú excepte els tres compareixents sap què més, en concret, es va tractar.

Aquesta setmana va ser el secretari d'Estat d'Esports, Jordi Cerqueda, qui anunciava durant la presentació de les ajudes a les entitats esportives que divendres, és a dir, ahir, hi hauria una reunió entre Aixàs i Martí. La perspectiva de cara a cara important hi era, però al llarg de la setmana es va anar diluint que fos per dictaminar si sí o si no a l'ACB. De moment, «es continua treballant», segons Aixàs, mentre que el Govern, a través del seu gabinet de comunicació, informava a petició dels mitjans de comunicació que del cara a cara no es diria res.

És com un secret d'Estat que porta directament el Cap, perquè les partides pressupostàries de les ajudes a les entitats esportives van en un altra vagó del tren, i perquè és el mateix Martí en persona qui porta les negociacions, que en veritat no existeixen, sinó que el club sap ben bé el que ha de fer, i ho intenta aconseguir, i el Govern espera rebre en positiu l'exigència que ha posat.

MoraBanc, patrocinador

Ja fa temps que sona el nom de MoraBanc com a possible patrocinador oficial i principal del que seria el nou BC Andorra a l'ACB. Ahir tornava a caure amb força aquesta opció, segons alguns mitjans de comunicació, i per tant la pregunta obligada al president Aixàs anava per aquí. Resposta: «D'això no puc parlar». Vista la reacció, no queda una altra que esperar a les següents reunions, la pròxima el dilluns, segons va informar el president del club ahir, i pensar que el BCA treballa i rep resultats que mostra a Martí, que és qui paga(rà) i mana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT