PUBLICITAT

Els ulls posats en el FC Santa Coloma, a un pas del títol de Lliga

  • La jornada dominical la completen les importants cites del VPC i del FC Andorra
R.M.S.
escaldes-engordany

El futbol mana aquest cap de setmana amb la Lliga en joc, però també el rugbi té el seu protagonisme amb el VPC Andorra jugant els quarts de final de la Copa Pirineus, on la complicada visita del FC Andorra al camp del Martinenc.

 

FUTBOL
Horaris unificats per decidir la Lliga Diumenge a les 12.00 a Alàs el FC Santa Coloma té suficient amb un empat o una victòria contra el Sant Julià per proclamar-se campió de Lliga i anar a Europa. A la mateixa hora, a Aixovall, Lusitans i UE Santa Coloma es veuen les cares.

RUGBI
El VPC, als quarts de final de Copa Pirineus
El VPC Andorra té un altre compromís clau, i ho té a Tarascón, on ha de disputar el matx dels quarts de final de la Copa Pirineus contra el Canton Saint Lys. Finalment, i després de moltes indecisions, el matx es disputarà diumenge a les 11.00h.


RAL·LI
Segona prova del CERT per a Llovera
Albert Llovera i el copilot Àlex Haro (Abarth Grande Punto S2000 preparat per PCR Sport) són a Corunya per disputar el 1er Ral·li Concello de Curtis, segona prova vàlida per al Campionat d’Espanya de de terra.


FUTBOL
El FC Andorra, al camp del líder Martinenc
Amb Marc Vales com a novetat, el FC Andorra té un difícil compromís demà diumenge (12.00h) al camp del líder, el Martinenc. Els andorrans són 11ns en la classificació.

BTT
Urcelay i Diaz, en el Campionat català
Els corredors, Adrian Urcelay i Guy Diaz, de la secció de btt de la Federació Andorrana de Ciclisme competeixen a Reus en el Campionat de Catalunya de bicicleta de muntanya.


BÀSQUET
El River B visita la pista del Vendrell
Amb el play-off per disputar-se l’ascens a EBA ja en la butxaca des de fa dues setmanes, el River Andorra sènior B visita avui dissabte a les 18.00h la pista del Vendrell.


FUTBOL SALA
El Sant Julià rep l’Hospitalet Bellsport
A les 19.00h al Poliesportiu de Sant Julià es disputa el matx de la Tercera Nacional entre el CE Sant Julià i l’Hospitalet Bellsport. Els lauredians miren a la part alta.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT