PUBLICITAT

Grup Financer Crèdit Andorrà obre una gestora a Luxemburg

  • L'entitat referma la seva presència al Ducat per oferir serveis més amplis
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La seu del Grup a Andorra. Foto: TONY LARA

El Grup Crèdit Andorrà que ja operava a Luxemburg referma la presència al Ducat amb Crèdit Andorrà Asset Management Luxembourg, SA, per oferir un ventall de serveis d'inversió més amplis, segons va anunciar ahir l'entitat en un comunicat. L'entrada en funcionament de la gestora de fons d'inversió amplia les capacitats del Grup a la plaça luxemburguesa, un dels principals centres financers internacionals, en la qual l'entitat disposa de dues Sicav creades el 2004 i el 2008 i opera també a través de Banque de Patrimoines Privés des del 2011.

La nova societat prestarà serveis de gestió de carteres, administració, distribució, domiciliació, agent de pagaments i de registre i transferència de vehicles d'inversió. Crèdit Andorrà Asset Management Luxembourg, SA gestionarà l'activitat de Crediinvest Sicav, que compta amb 12 compartiments en format de fons d'inversió. Luxemburg és un peça clau per al projecte europeu de wealth management del Grup, amb el qual presenta una proposta de valor al client basada en una àmplia oferta d'inversió a escala internacional i una plataforma multibooking. Crèdit Andorrà Asset Management Luxembourg, SA s'emmarca en l'estratègia d'internacionalització del Grup, present actualment a una desena de països: Andorra, Espanya, Luxemburg, Suïssa, els Estats Units, Mèxic, Panamà, Paraguai, Perú i Uruguai, països en els quals ha desplegat els seus serveis de banca privada boutique, caracteritzats per l'oferta de solucions a mida per a cada client i sempre regides pels principis i valors de solvència, professionalitat, especialització, rigor, discreció i orientació total al client.

El director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, va destacar ahir que «la nova gestora consolida encara més el projecte de banca privada europea del Grup, atesa la importància de la plaça financera luxemburguesa». I va afegir que «Luxemburg és una plataforma de primer nivell per a l'estructuració i la distribució de productes d'inversió, que concentra més del 45% de tots els fons d'inversió a la Unió Europea».

Cornella va concloure que «conscients d'aquesta realitat, Crèdit Andorrà hi som presents des del 2004 amb dues Sicav i el 2011 vam adquirir Banque de Patrimoines Privés, que ara complementem amb la posada en marxa de la nova gestora, que ofereix un ventall de serveis d'inversió més ampli als clients del Grup».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT