PUBLICITAT

Sallés obre l'Europeu contra la polaca Ozdoba

  • Vol anar «combat a combat» i, si venç, s'enfrontarà a la número u mundial
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Laura Sallés, en una imatge d'arxiu dels Jocs de Xipre al 2009 Foto: TONY LARA

La preparació que ha estat duent a terme Laura Sallés a València era per arribar amb un primer pic de forma als Campionats d'Europa que es disputen des d'avui a Montpellier (França). L'andorrana va conèixer ahir la seva rival per a aquest matí: serà la polaca Agata Ozdoba.Si la guanya, s'haurà d'enfrontar en vuitens a la número u del rànquing mundial, la israeliana Yarden Gerbi.

La cita europea comença a partir de les 10.00h al Par&Suite Arena de Montpellier. A la categoria on hi competeix Sallés, la de -63kg, en són 19 judoques, i ella és una de les tres que han de disputar la prèvia. «El meu objectiu és anar combat a combat», assegurava ahir l'andorrana des de Montpellier, on ahir ja havien començat aquests Campionats d'Europa.

«Arribo amb moltes ganes», va afirmar la judoca, que està acompanyada a la cita europea pel director tècnic de la Federació, Toni Besolí, i pel president, Alain Cabanes. Aquesta competició té una importància cabdal perquè és la primera que servirà per la classificació per als Jocs Olímpics de Rio 2016.

LA RIVAL, La 103 DEL RÀNQUING MUNDIAL / La rival en setzens de final és una autèntica desconeguda per a l'expedició andorrana. Sallés va confirmar ahir que d'ella sabia només algunes coses que havia vist en vídeos, però les dades la situen la 103 del rànquing mundial, mentre que l'andorrana és la 191.

«Cada combat és un món», va dir ahir l'andorrana, que en tot cas va insistir en la idea d'anar combat a combat i en aquest primer, com en la resta en cas d'anar superant rondes, «donar el màxim sempre». «La preparació ha estat bona», hi va afegir Sallés. Una de les qualitats de la judoca andorrana és la seva fortalesa mental i la seva capacitat de concentració que ja ha demostrat en el passat en moltes competicions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT