PUBLICITAT

El CAAD renuncia a organitzar el Nacional de 10K

  • Diverses discrepàncies amb la Federació motiven aquesta decisió de l'entitat de Doval
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

fa ja més d'un any que Josep Doval, president del Club Atletisme Assegurances Doval (CAAD), es queixa del tracte que rep l'entitat que ell presideix, per part de la Federació Andorrana d'Atletisme (FAA) però només utilitzava les paraules. Divendres va esclatar i va passar a l'acció enviant un escrit als mitjans de comunicació per anunciar que en aquest 2014 renuncia a organitzar el Campionat d'Andorra de 10K.

Doval té cinc motius per explicar el perquè d'aquesta decisió. En el primer denuncia que els atletes del CAAD no han estat apuntats al Nacional de cros, «tot i haver fet les inscripcions oportunes», suposadament fora de termini, a més de postil·lar: «A nosaltres alguna vegada ens han fet fer enrere el reglament i ens heu obligat a donar-li els premis al Club d'Atletisme Valls d'Andorra».

Com a segon punt indica que l'any passat els corredors del CAAD van ser apuntats als 5K «també per fax enviat a la Federació» i van sortir com a independents, «sense que ningú solucionés el problema ni digués res al club organitzador».

En el tercer punt diu que «cada any donem els premis que els hi pertoquen i a nosaltres ni tan sols ens donen les medalles».

Com a quart punt recorda que el CAAD «ha de donar un dipòsit pels xips, cosa que nosaltres no fem, i avui encara esperem un xip d'un atleta del club contrari [en referència al CAVA ] que va tenir premi».

I per acabar recorda a la Federaciío que el reglament «està per a tots els clubs i no només per a nosaltres».

Evidentment el CAAD se sent menyspreat per la FAA i insisteix en què «mentre no es resolgui tot això» els corredors d'aquest club no disputaran cap cursa del Campionat d'Andorra ni tampoc prendrà part en les decisions de la junta directiva «a la qual es deixa votar a menors d'edat i es cometen il·legalitats».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT