La selecció femenina perd i la juvenil masculina guanya

CERVERA

El Pavelló Municipal de Cervera ha acollit dos amistosos de les seleccions sènior femenina i juvenil masculina d'Andorra, amb resultats diferents. Les noies van perdre, els nois van guanyar.

Els juvenils dirigit per Aitor Garcia van ser els primers a trepitjar la pista davant el Cervera i es va acabar imposant per 1-3; Arnau i Castro van marcar a la primera part per arribar al descans amb un avantatge mínim d'1-2 i en la segona part Marc Fumaral va sentenciar el duel.

Les noies dirigides per Luís Marimón van cedir per 7-2 en un resultat que no reflecteix la diferència entre els dos equips. En la primera part, amb les titulars, Andorra va arribar al descans 2-2 –gols de Sònia Carrancà i Alba López– i en la segona part, amb els canvis habituals per donar minuts a totes les jugadores, les locals van aprofitar per desequilibrar l'electrònic.