PUBLICITAT

Isús deixa enrere dos anys de maldecaps amb les lesions

  • La corredora de la FAA demostra que ha recuperat el seu nivell fent poc més de 5 minuts als 1.500 metres
EL PERIÒDIC
BARCELONA

El Centre Esportiu Municipal Can Dragó de Barcelona va ser el cap de setmana passat l'escenari en el qual la corredora de la Federació Andorrana d'Atletisme, Laia Isús, va deixar enrere dos anys de continus problemes físics.

L'atleta internacional va haver de passar per quiròfan al 2012 per sotmetre's a una operació de turmell i des de llavors no havia tornat a ser la mateixa que era; va patir diferents anèmies que l'han impedit rendir al seu nivell habitual fins fa quatre dies, quan va desplaçar-se amb el seu club, el Canaletes, a la primera jornada de la Lliga Catalana.

Isús va córrer els 1.500 metres i amb una marca de 5min 8,2s ha deixat clar que en l'inici de la temporada 2014 per fi passa pàgina i torna a sentir-se l'esportista que era, ben a prop de la seva millor marca personal en aquesta distància, els 5min 5,01s aconseguit al juny del 2011 en cita de la Tercera Divisió de la Lliga Europea a Reykjavík (Islàndia). Una gran notícia per a una corredora nascuda al 1991 que té molts anys de carrera esportiva per endavant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT