PUBLICITAT

L'alberg de Naturlàndia estarà operatiu al 100% per Pasqua

  • Alguns grups ja han tastat les instal·lacions que ofereix el parc de natura i oci de Sant Julià de Lòria
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una de les onze habitacions de l'alberg de Naturlàndia que suma 120 llits, ahir Foto: m.c / ana

Tot i que alguns grups ja han pogut gaudir de les seves instal·lacions i que encara no hi ha data oficial d'inauguració, l'alberg de Naturlàndia espera estar operatiu al 100% per Setmana Santa. Segons va explicar ahir a l'ANA, la directora comercial del parc, Vicky Grau, l'equipament ja té una bona reserva sobretot de grups escolars, i de cara a l'estiu i per Setmana Santa també de famílies. L'oferta inclou l'allotjament i entrades al parc però també es promociona l'oferta cultural, d'oci i de lleure tant de Sant Julià com d'Andorra.

La casa disposa de 120 llits distribuïts en 11 habitacions a més d'un menjador, una sala recreativa, bugaderia i els serveis bàsics d'higiene. «Era una necessitat perquè ens ho demanaven», va exposar el cònsol menor lauredià, Manel Torrentallé, que va indicar que es van invertir prop de 200.000 euros en reformar les antigues instal·lacions del camp de tir i l'armeria i s'espera un retorn similar anyal amb les estades a l'alberg. La cota 1.600 de Naturlàndia disposa des d'aquesta primavera d'un nou servei per al parc. Es tracta de la casa de colònies o alberg que el Comú va voler construir per complementar el servei de l'eco-parc i cobrir les demandes tant de grups escolars com de possibles clubs o seleccions esportives que vulguin fer la seva estada a La Rabassa.

De moment hi han pogut fer estades algunes escoles del país però la previsió, segons ha apuntat la directora comercial de Naturlàndia, Vicky Grau, és que estigui totalment operatiu per Setmana Santa. La casa disposa de 120 llits distribuïts en 11 habitacions de 8 a 16 places. Properament també s'obrirà el menjador i la bugaderia i els usuaris podran utilitzar les dutxes i banys i una sala recreativa amb jocs de sobretaula, ordinadors, llibres...

Mentre que a l'estiu ja s'han rebut moltes reserves d'escoles, per Setmana Santa l'oferta s'adreça a les famílies. Per finals de juny ja hi ha reserves de viatges de final de curs, al juliol segurament la capacitat estarà al 100% i a l'agost s'espera una major venda a particulars perquè hi ha més afluència al parc, com ha explicat Grau.

Ara per ara s'ha fet poca comunicació, de manera que la majoria d'inquilins són del país però s'està treballant en una oferta per a famílies de Setmana Santa que inclou una nit d'allotjament i dos dies d'entrada al parc per a quatre persones amb un preu de 48 euros. Les tarifes de l'alberg contemplen allotjament i esmorzar, mitja pensió i pensió complerta i varien dels 16 als 36 euros en funció de si són nens o adults i del servei que es vulgui contractar.

Malgrat que la voluntat és sumar l'oferta de l'alberg a la del parc, es complementa també amb les activitats esportives, culturals i comercials de Sant Julià i amb Caldea i el Parc del Segre per als que volen opcions més diverses.

Com va reconèixer el cònsol menor de Sant Julià, Manel Torrentallé, l'objectiu és complementar l'oferta de Naturlàndia però també suposarà una font d'ingressos importants. Les previsions del Comú són d'obtenir un retorn de 150.000 o 200.000 euros anyals després d'haver invertit uns 200.000 euros en la remodelació de les instal·lacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT