PUBLICITAT

El River B, a prop d'assegurar el 'play-off' d'ascens a la Lliga EBA

  • «Ara fa tres jornades que guanyem jugant bé, cosa que abans no passava», assegura David Eudal
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El tècnic, David Eudal Foto: T. L.

Resten quatre jornades i el River Andorra sènior B és líder del grup 2 de la Copa Catalunya amb els mateixos 46 punts que el Martorell i dos més que el Grup Barna i el JAC Sants, que són tercers i quarts. Per pujar a la Lliga EBA els quatre primers d'aquest grup jugaran un play-off contra els quatre del grup 1: quarts de final, semifinal i una final en què els dos finalistes seran els dos clubs que la pròxima temporada jugarà a la Lliga EBA. El director general del club andorrà, Francesc Solana, va confirmar aquesta setmana que si l'equip puja, l'entitat donarà el suport perquè sigui a EBA. L'equip que entrena David Eudal ja sap què ha de fer a la pista.

«Ara fa tres jornades que guanyem jugant bé, cosa que abans no passava», assegura Eudal, que es mostra satisfet pel rendiment d'una plantilla formada per noms tan coneguts com Xavi Galera, Dani i Sergi Marín, Rafa Casals, Xavi Isern, Dani Mofreita, Oriol Fernández, Felipe De Oliveira o els joves Guille Colom i Cinto Gabriel, que durant la campanya han estat entrenant amb el primer equip que ha assolit l'ascens a l'ACB. «Ells ho han notat individualment», diu Eudal respecte a aquests dos últims jugadors, «ara tenen un joc més dur i consistent, però també com el que tenen d'altres de la nostra plantilla».

La confiança del tècnic en la plantilla és total, tot i que també és crític perquè considera que fins fa un mes el joc de l'equip no era bo, tot i que es guanyaven partits. «Ara han vist que treballant en equip són més forts, tothom intervé més i s'ho passa bé, i l'equip ho nota», va manifestar l'entrenador, que creu que la clau de la bona trajectòria de l'equip passa per la ferma defensa que es realitza: «Al darrere ara som el tercer millor equip de la categoria, quan abans érem dels últims».

EL CALENDARI QUE LI QUEDA / A la Copa Catalunya resten quatre jornades en què el River B depèn d'ell mateix per lluitar per l'ascens. Demà dissabte (19.30h, al Joan Alay), l'equip rep S.E.S.E. A (Secció Esportiva Santa Eulàlia), equip que és 11è amb 15 derrotes, per les sis que suma l'equip andorrà. Després, el 26 d'abril visitarà el Vendrell (14è), mentre que el 3 de maig serà el partit clau contra el JAC Sants (4t), per tancar la competició regular el 10 de maig a la pista del Lluïsos de Gràcia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT