PUBLICITAT

Visita a Israel amb poc a perdre i molt a guanyar

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La selecció de rugbi té el seu últim compromís demà a l'Europeu 2B de la FIRA-AER. Els andorrans visiten el camp del totpoderós Israel, equip que no ha perdut cap enfrontament en aquesta competició, i que ja té el seu bitllet per a ser a la 2A. Andorra, per la seva part, ocupa ara la segona posició, que li donaria dret a jugar-se la plaça al 2A contra Croàcia, penúltim classificat d'aquest grup, però la situació dels Isards és complicada de mantenir, perquè no només juga demà contra el líder, sinó que Letònia, que és el gran rival, encara ha de jugar dos duels.

Andorra suma 19 punts en set partits, pels 17 que en té Letònia amb sis enfrontaments disputats. Als letons els resta per acabar la fase rebre Israel el 26 d'abril, i visitar Dinamarca (només vuit punts en sis partits) el 3 de maig. Així doncs, les dificultats perquè Andorra mantingui la segona posició són moltes, però precisament per això la visita a Netanya de demà és un matx en què el conjunt de Jean Martinho sortirà al camp sabent que té poc a perdre, però molt a guanyar.

L'EQUIP QUE VIATJA A ISRAEL / La FAR va fer pública ahir la llista de 22 convocats per al duel a Netanya. Els convocats són Marc Abelló, Paul Alieu, Peter Ambor, Jeremy Berrier, Roger Canturri, Toni Carmona, Esteve Dolsa, Eduard Estevenet, Benjamin Fajol, Joan Fité, Galaktion Gagnidze, Cristian Garcia, Jonathan Garcia, Julien Ginesta, Edisher Jamrulidze, David Kirikashvili, Josep Magallón, Daniel Raya, Giorgi Rekhviashvili, Marc Saura, Stefano Tosatti i Xavier Vicente.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT