PUBLICITAT

15 mesos per apropiar-se de 12.000 euros de l'empresa

E.A.
ANDORRA LA VELLA

El Tribunal de Corts va notificar ahir la sentència per la qual condemna a 15 mesos de presó condicional una dona que, entre el gener del 2008 i el juliol del 2009, va furtar un total de 12.667 euros a la immobiliària on treballava. La vista va tenir lloc el mes de maig passat i la dona va reconèixer els fets en tot moment. De fet, l'acusada ja havia retornat a l'empresa la quantitat robada a excepció de 975 euros, que ha tornat recentment.

En la seva declaració davant del tribunal, la dona va manifestar estar penedida i va justificar el delicte perquè passava per serioses dificultats econòmiques. La seva actuació partia de quedar-se els diners en efectiu que els llogaters abonaven, després de falsificar documents perquè quadressin els comptes de la immobiliària.

Pels fets, la Fiscalia va demanar dos anys de presó condicional per un delicte major d'apropiació indeguda i quatre mesos més per creació de documents inautèntics, més 6.000 euros de multa. La defensa, per la seva part, va insistir en les dificultats econòmiques de la processada i en el fet que va reconèixer el delicte, motiu pel qual va demanar un màxim de 14 mesos.

La pena imposada finalment pel Tribunal de Corts és lleugerament superior a la que havia sol.licitat l'advocat, però en qualsevol cas és clarament inferior als 28 mesos demanats pel fiscal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT