PUBLICITAT

Detingudes tres persones per furts a comerços

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Policia va informar ahir de la detenció de tres persones, membres d'un grup que van venir al Principat amb l'única finalitat de cometre furts de mercaderia i vendre-la posteriorment. Van furtar a set comerços d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Representats de les empreses perjudicades han cursat les corresponents denúncies. El valor total de la mercaderia és superior als 600 euros.

La primera detenció es va efectuar aquest dilluns al vespre, després que la Policia fos requerida pel personal de seguretat d'un establiment comercial d'Andorra la Vella. La persona controlada era un home no resident de nacionalitat marroquina de 26 anys.

Posteriorment a les 21:40 hores, agents de servei a la frontera hispano-andorrana del riu Runer, van procedir al control dels dos ocupants d'un turisme Seat Còrdova matricula espanyola, els quals es disposen a abandonar el Principat: dos homes no residents de nacionalitat marroquina de 29 i 30 anys, acompanyants del primer detingut. Duien roba, productes de maquillatge i perfum.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT